Lapsille ja perheille

 

Ilmoittaudu mukaan kirjepyhäkouluun!

Kirjepyhäkoulussa lapsi saa kerran kuussa (alkaen elokuussa) omalla nimellä varustetun kirjeen postissa kotiin. Kirje voi sisältää mm. Raamatun kertomuksia, lauluja, tehtäviä, leikkejä…

Pyhäkouluhetken voi viettää itsenäisesti tai koko perheen kanssa. Ilmoita lapsesi mukaan kirjepyhäkouluun tästä!

Perhemessu

Perhemessu on erityisesti lapsiperheille tarkoitettu jumalanpalvelus, jonka saarna valmistetaan lapsia ajatellen. Raamatun kertomukset tulevat tutuiksi. Kirkossa saa hiljentyä, laulaa ja rukoilla. Perhemessussa koko perhe yhdessä voi kokea jotakin Jumalan pyhyydestä.

Lapset ehtoollisella -esite

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten jumalanpalvelus. Siellä rukoillaan, lauletaan ja tutustutaan Raamatun kertomuksiin. Pyhäkoulussa on tilaa myös leikille ja askartelulle. Pyhäkouluun voivat tulla yli 3-vuotiaat lapset.

Pyhäkoulu kokoontuu Laukaan seurakuntatatalolla (Saravedentie 4) sunnuntaisin klo 12-13. Syksyn viimeinen pyhäkoulu on 1.12.

Toimintaa lapsiperheille 

Ekavauva-ryhmä
Ryhmä on tarkoitettu perheille, joihin on syntymässä tai syntynyt ensimmäinen vauva vuonna 2019. Valitse teille sopiva paikka ja tule mukaan! Tarjoilumaksu 1 €.
- Laukaan seurakuntatalolla (os. Saravedentie 4) keskiviikkoisin klo 13-15

Perhekerho
- Lievestuoreen kirkolla (os. Liepeentie 39) tiistaisin klo 9-11

Vauvakahvila
- Lievestuoreen kirkolla (os. Liepeentie 39) tiistaisin klo 13-15

Lievestuoreen vauvakahvilan kevätkauden ohjelma

LATAAMO-NAISTENILLAT - arjen hyinvointia kaikille naisille

Illoissa on vapaaehtoista yhteistä toimintaa, rentoa oloa ja seurustelua
sekä pieni hartaus. Hyvinvointiimme kuuluu myös iltapala (2€/hlö)
Kokoonnumme n. 2 krt/kk tiistaisin klo 17.30-19.30 Leppäveden seurakuntakodilla (Tiituspohjantie 50c). Ensimmäinen kokoontumiskerta on ti 21.1.2020. Tervetuloa mukaan!

Pellavaa ja betonia - käsityökerho naisille
Tule tekemään yhdessä toisten kanssa erilaisia kädentöitä! Suuria taitoja ei vaadita, vaan intoa ja halua toteuttaa itseään. Tiedustelut Tuija Lamberg, 050 373 0529 ja Sari Sainia, 050 588 6900.
Kokoontumiset Lievestuoreen kirkon nuorisotilassa (os. Liepeentie 39) maanantaisin 13.1. alkaen klo 17-19.30  

Gospel-lattarit
Maanantaisin klo 17.30-18.30 Laukaan seurakuntatalolla (os. Saravedentie 4).

Gospel-lattaritTM on Tampereen NNKY:ssä vuonna 2007 aloitettu tuotemerkillä suojattu kristillinen treenimuoto, jossa tanssitreeniin yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen latinalaismusiikki. Gospel-lattareissa kyse ei ole pelkästään fyysisestä hyvinvoinnista ja tanssitaitojen kehittymisestä, vaan tärkeä osa on vahvistaa naisten itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä. Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaikenikäisille, -näköisille ja -kokoisille naisille.
Ohjaajana lastenohjaaja Kati Kujanpää, kati.j.kujanpaa (at) evl.fi, 050 3730 931. Hinnat: 5 kertaa 15 €, 10 kertaa 20 €, voit ostaa treenikortin myös kimpassa kaverin kanssa!

Gospel-lattarit

Muuta toimintaa perheille

Laukaan seurakunnan lapsi- ja perhetyön sivu yhteisöpalvelu facebookissa.

Isien sähly
-
Lievestuoreella Laurinkylän koululla perjantaisin klo 20-22
- Kirkonkylässä Sydän-Laukaan koulun liikuntasalissa sunnuntaisin klo 19-21 (huom! seuraa salivuorojen peruutuksia kunnan vapaa-aikatoimen nettisivulta).

Perhekerho 

Perhekerho on avoin kaikille alle kouluikäisten lasten kanssa oleville ja kerhoon voit tulla mukaan milloin tahansa kerhokauden aikana.

Kerhossa aikuisilla on mahdollisuus tavata muita aikuisia ja vaihtaa ajatuksia. Kerhossa on yhteistä toimintaa lapsille ja aikuisille.

Aamupala 1,50 €/aikuinen, 0,50 €/lapsi. Kun on ruokailu, lounas 3 €/aikuinen, 1 €/lapsi.

Leppäveden seurakuntakoti tiistaisin klo 9-11

Leppäveden perhekerhon kevätkauden ohjelma

Laukaan seurakuntatalo keskiviikkoisin klo 9-11

Lievestuoreen kirkko tiistaisin klo 9-11

 Lievestuoreen kirkon perhekerhon kevätkauden ohjelma